Phone Icon 030 688 12 81
Bij spoed 24/7 bereikbaar
ONLINE AFSPRAAK
Nieuw: ons zorgabonnement. Meer informatie
TODO

Stroom Inzendingen Dierendag FOTOWEDSTRIJD

“Wat hebben we genoten van de ingezonden foto’s en wat waren het er veel. Ver boven de 200. Natuurlijk doen wij er met elkaar alles aan om de dieren, en ook hun ‘bazen en bazinnen’ op hun gemak te stellen als ze bij ons in de praktijk komen. Maar, vaak zijn zij ziek of hebben ze pijn. Op de ingezonden foto’s zagen we allemaal blije, ontspannen, grappige en ontroerende dieren. We kregen een inkijkje in hun dagelijks leven op hele mooie momenten. Het was een feest om uit stroom inzendingen met elkaar de prijswinnaars te kiezen”.

Aan het woord is dokter Wouter Smole, die met zijn team deze sympathieke dierendag fotowedstrijd organiseerde.

Trotse prijswinnaars

De prijswinnaars konden stevig tillen. De hoofdprijs voor de categorieën hond en poes was maar liefst voor een maand Royal Canin speciale voeding.

(prijswinnaars met voer)

De heer en mevrouw Fremouw en mevrouw De Kruijf ontvangen de welverdiende felicitaties voor hun winnende foto. Het was een feestelijke bijeenkomst in de praktijk van dierenarts Smole, waar het hele team en de prijswinnaars zichtbaar van genoten.

Herkenbaar

Poezen kunnen zo heerlijk genieten van het leven. Dat wordt prachtig weergegeven met deze foto van Jax. Een terecht winnende foto.

De witte wolken, het water, de witte hond

Een prachtige compositie en een heel knappe foto, precies op het juiste moment is de sprong van Nola vast gelegd.

Allergie

Wie Nola uit het water ziet springen kan zich moeilijk voorstellen dat zij getobd heeft met een voedselallergie. Op gewone brokken reageert Noa slecht.

Inmiddels weten we dat ze het uitstekend doet op een uitgekiend vleesdieet. En daarom doneren de eigenaren van Nola het voer aan een goed doel.

Nog een prijswinnaar

Mevrouw Nikki Franken zet zich al jaren belangeloos in voor zwerfronden uit Roemenie. Veel honden krijgen in Nederland een goede verzorging, hun kwalen ten gevolge van verwaarlozing worden zo goed mogelijk behandeld. In veel gevallen komen zij bij een liefhebbend gezin terecht waar ze nog jaren van een onbezorgd ‘tweede leven’ genieten. Zij was zeer in haar nopjes met het gedoneerde voer!