Phone Icon 030 688 12 81
Bij spoed 24/7 bereikbaar
ONLINE AFSPRAAK
Nieuw: ons zorgabonnement. Meer informatie
TODO

Stroom Inzendingen Dierendag FOTOWEDSTRIJD

Wat heeft ons hele team genoten van de ingezonden foto’s en wat waren het er veel. Wel 565. Op de ingezonden foto’s zagen we allemaal blije, ontspannen, grappige en ontroerende dieren. We kregen een inkijkje in hun dagelijks leven op hele mooie momenten. Het was een feest om uit de stroom inzendingen hier met elkaar de prijswinnaars te kiezen. Er is een kattenfoto eerste prijs en een hondenfoto eerste prijs. Daarnaast per categorie nog een tweede en een derde prijs.

Trotse prijswinnaars

De winnaars van de eerste prijs hebben straks heel wat mee naar huis te nemen. De hoofdprijs voor zowel de categorie hond als poes is maar liefst voor een maand Royal Canin speciale voeding.

Herkenbaar

Poezen kunnen zo heerlijk genieten van het leven. Dat wordt prachtig weergegeven met deze foto’s. Terechte winnaars.

De eerste prijs gaat naar de foto van… Murmel!

 

De eigenaren van Murmel, Moene en Hunk ontvangen vrijdag  welverdiende felicitaties voor hun winnende foto’s. Het wordt een feestelijke bijeenkomst bij Dierenartsenpraktijk Smole.

 

 

Liefde

Honden kunnen zo enorm hun liefde tonen. Voor hun eigenaren en huisgenoten, voor het spel. Deze foto’s laten die aspecten bijzonder duidelijk zien. Winnaars. Net zo terecht.

De eerste prijs gaat naar de foto van… Fenna!

 

 

En voor de eigenaren van Fenna, Bo en Baily, Micky en Suus met hun gezamenlijke wandeling, geldt ook: Welverdiende felicitaties komende vrijdag.