Phone Icon 030 688 12 81
Bij spoed 24/7 bereikbaar
ONLINE AFSPRAAK
Nieuw: ons zorgabonnement. Meer informatie
TODO

De dierenartsen

Komt u met uw huisdier naar Dierenartsenpraktijk Smole in IJsselstein, dan wordt uw huisdier altijd onderzocht en zonodig behandeld door een gekwalificeerde dierenarts. De dierenartsen in onze praktijk zijn Wouter Smole en Maarten van de Wal.


Wouter Smole

Wouter Smole kan bogen op een lange carrière als dierenarts. Zijn bijzondere belangstelling gaat uit naar de meer gecompliceerde operaties en tumorchirurgie. “Het is fijn als een gecompliceerde operatie goed slaagt. Maar ik geniet er ook enorm van als een dier weer blij tegen me opspringt als ik hem van een simpel pijntje verlost heb.”

Maarten van de Wal

De jonge ambitieuze dierenarts van het koppel. Maarten geniet erg van de diversiteit in behandelingen en diersoorten die langskomen in de praktijk. “Het volgen van ziekteprocessen en de communicatie met de diereigenaren boeit me enorm. Het is fijn dat er in deze praktijk zo veel tijd voor de dieren genomen kan worden.” Maarten heeft veel ervaring met behandelen en opereren van dieren in het algemeen en van reptielen in het bijzonder. In dat laatste mag hij wel de specialist genoemd worden.