Phone Icon 030 688 12 81
Bij spoed 24/7 bereikbaar
ONLINE AFSPRAAK
Nieuw: ons zorgabonnement. Meer informatie

Praktijk

Dierenartsenpraktijk Smole is al sinds jaar en dag dé dierenkliniek in IJsselstein voor complete en hoogwaardige zorg voor gezelschapsdieren. U kunt op elke dag van de week bij ons terecht en u wordt altijd dezelfde dag nog geholpen. Onze medewerkers zijn hooggekwalificeerd en volgen de laatste ontwikkelingen in het vak.


De dierenartsen

Komt u met uw huisdier naar Dierenartsenpraktijk Smole in IJsselstein, dan wordt uw huisdier altijd onderzocht en eventueel behandeld door een gekwalificeerde dierenarts. De dierenartsen in onze praktijk zijn Wouter Smole en Maarten van de Wal.

Lees meer over De dierenartsen
Afbeelding Praktijk

Ons team

Wouter en Maarten worden bijgestaan door een ervaren team van geschoolde paraveterinairen. We werken al jaren intensief met elkaar samen. Om op de hoogte te blijven van de jongste inzichten volgen we elk jaar bijscholing – met veel plezier.

Lees meer over Ons team
Afbeelding Praktijk

Dieren

Of u nu met een Sint-Bernard of een hamster komt: uw huisdier verdient de allerbeste zorg. Wij onderzoeken en behandelen honden, katten, knagers, vogels, reptielen en alle andere dieren. Daarbij nemen we de tijd voor zorgvuldig klinisch onderzoek. We maken en houden uw huisdier graag gezond.  

Lees meer over Dieren
Afbeelding Praktijk

Sterilisatie en Castratie

De meest voorkomende operaties bij hond en kat. Honden- en katteneigenaren zitten vaak niet te wachten op een nestje van hun huisgenoot. En dat hoeft ook niet. Het is prima te voorkomen met sterilisatie. Ook voor ander soort overlast zijn deze operaties een oplossing. De kater die vrijwel altijd begint te sproeien als hij volwassen […]

Lees meer over Sterilisatie en Castratie
Afbeelding Praktijk

Behandelingen en operaties

Het liefst verlaat u de praktijk natuurlijk met een recept voor een zalfje of druppels. Maar soms is er meer nodig. Ook voor een operatie kunt u uw geliefde twee- of viervoeter met een gerust hart aan onze dierenartsen toevertrouwen. Wij zijn zeer bedreven in zowel operaties aan het skelet als de zogenaamde weke delen. Ook […]

Lees meer over Behandelingen en operaties
Afbeelding Praktijk

Spoed

Als het gaat om spoedgevallen is onze praktijk altijd bereikbaar: 24 uur per dag, ook in het weekend en op feestdagen. Ons telefoonnummer voor spoedgevallen is hetzelfde als ons nummer van de de praktijk: 030 688 12 81. Aarzel niet. Wij nemen elke klacht zeer serieus.

Lees meer over Spoed
Afbeelding Praktijk

Contact

Wij werken uitsluitend op afspraak gedurende openingstijden.  Afspraken kunnen telefonisch op 030-6881281 of online gemaakt worden.  

Lees meer over Contact
Afbeelding Praktijk