Phone Icon 030 688 12 81
Bij spoed 24/7 bereikbaar
ONLINE AFSPRAAK
Nieuw: ons zorgabonnement. Meer informatie

Inenten

Regelmatig inenten is belangrijk om uw hond, kat of konijn gezond te houden. Elke vierde woensdag van de maand kunt u zonder afspraak bij ons terecht voor de jaarlijkse vaccinaties. U profiteert van korting én we doen meteen een gezondheidscheck.


Vaste prik

Elke vierde woensdag van de maand kunt u bij ons terecht voor de jaarlijkse vaccinaties voor gereduceerd tarief. U bent welkom zonder afspraak.

Honden en katten: € 35,-

 

De vaste prik beschermt uw kat tegen niesziekte en kattenziekte en uw hond tegen ziekte van Weil, hondenziekte, parvo en besmettelijke leverziekte.

 

Kennelhoest- en niesziekte-neusdruppelenting, ziekte van Lyme en Rabiës vallen buiten het “Vaste Prik” tarief, maar kunnen natuurlijk wel gegeven worden op de “Vaste Prik” momenten.

Plus gezondheidscheck

Bij de “Vaste Prik” kijken wij uw huisdier meteen zorgvuldig na. We controleren het gebit, de huid, oren, ogen, lymfeklieren, hart, longen en zo meer. Zo gaan we na of er misschien reden is om aan een aandoening te denken. Waarschijnlijk neemt u daarna een kerngezond én gevaccineerd dier mee naar huis. Als er toch iets aan de hand blijkt te zijn maken we direct een afspraak voor verder onderzoek en behandeling.

 

Volgende “Vaste prik” moment:

 

Woensdagmiddag 22 november tussen 14.00 en 16.00 uur