Phone Icon 030 688 12 81
Bij spoed 24/7 bereikbaar
ONLINE AFSPRAAK
Nieuw: ons zorgabonnement. Meer informatie
TODO

Februari, maand van het gebit

– Gratis controle van het gebit in de maand februari.

– 10% korting op de behandeling van het gebit bij hond en kat.

– 20% korting op gebitsverzorgingsproducten.

 

Februari staat landelijk bekend als “de maand van het gebit”. Ook dit jaar doen wij mee aan de maand van het gebit, want we kunnen niet vaak genoeg benadrukken wat het belang is van een gezond gebit van zowel hond, kat en andere dieren. Om dit kracht bij te zetten bieden wij de gehele maand februari een gratis gebitscontrole aan en niet alleen voor hond en kat, maar ook voor konijn, knaagdieren en andere dieren.

Een dergelijke controle stelt ons in staat om te beoordelen of er sprake is van problemen met het gebit. Mocht het nodig zijn kunnen wij gelijk een afspraak inplannen voor een gebitsbehandeling. Voordeel is dat na de gratis controle wij korting van 10% aanbieden op de behandeling bij hond en kat. Hier houdt het niet op, want na de behandeling is het bijhouden van het gebit de beste oplossing om hoge rekeningen voor de behandeling van het gebit tegen te gaan. Daarom bieden wij in de maand februari ook nog eens 20% korting aan op verzorgingsproducten voor het gebit van hond en kat.

 

Wat we doen bij een behandeling van het gebit

 

– 10% korting op behandeling van het gebit van uw huisdier.

– Een gebitsbehandeling bestaat uit:

– Lichamelijk onderzoek, voorafgaand aan de narcose.

– Narcose, afgestemd op uw dier.

– Verwijdering van tandsteen en reiniging van de tanden en kiezen.

– Als er geen andere mogelijkheid is, trekken van tanden of kiezen.

– Polijsten van het gebit.

 

In onze praktijk kunt u ook terecht voor vergaande specialistische tandheelkundige zorg. Denk aan zenuwbehandelingen, plaatsen van kronen en beugels, terugplaatsing van tanden etc.

 

Nog vragen? Wij beantwoorden ze graag. Ook geven wij vrijblijvend advies voor een gezond gebit zoals bijvoorbeeld tips over poetsen en speciale voeding.