Phone Icon 030 688 12 81
Bij spoed 24/7 bereikbaar
ONLINE AFSPRAAK
Nieuw: ons zorgabonnement. Meer informatie
TODO

De “Vaste Prik” nieuwe vorm

Vaste Prik

 

Gelukkig weten wij dat inenten een hoop narigheid voorkomt. Enten stimuleert het immuunsysteem.

 

Onze ent-actie “Vaste Prik” is er om gezondheidsproblemen voor te zijn. De prijs hoeft geen belemmering meer te zijn. De “Vaste Prik” is alleen controle en vaccinatie. Het vervangt niet het normale, uitgebreider consult en eventueel direct verder onderzoek en behandeling.

 

Iedere dinsdagochtend tussen 9.15u – 11.00u kunt u op afspraak bij ons de jaarlijkse entingen* voor uw hond of kat laten verrichten tegen ons gereduceerd “Vaste Prik” tarief.

Honden en katten € 39,-

 

De “Vaste Prik” beschermt:

–  Uw kat tegen kattenziekte en/of niesziekte.

  Uw hond tegen hondenziekte, parvo, besmettelijke leverziekte en/of ziekte van Weil

 

Bij de “Vaste Prik” kijken wij uw huisdier meteen zorgvuldig na. We controleren, het gebit, de huid, ogen, oren, hart en longen en we gaan na of er wellicht een reden is om uitgebreider onderzoek te doen.

Waarschijnlijk neemt u daarna een kerngezond én gevaccineerd dier mee naar huis. Als er toch iets aan de hand blijkt te zijn maken we direct een afspraak voor verder onderzoek en behandeling.

 

Door deze werkwijze profiteert u niet alleen van ons gereduceerd tarief, maar u zorgt er ook voor dat uw dier de aandacht krijgt die het nodig heeft.

 

Tot ziens in onze praktijk.

 

 

*) Kennelhoest- en niesziekte-neusdruppelenting en Rabiës vallen hierbuiten, maar kunnen natuurlijk wel gegeven worden. Er geldt het zelfde gereduceerd tarief voor van € 39,-. In combinatie met de “Vaste Prik” noemen wij het de “Vakantie Prik” en komt dan op € 61,-.

Voor iedere extra vaccinatie naast de “vaste prik” geldt een toeslag van € 22,-