Phone Icon 030 688 12 81
Bij spoed 24/7 bereikbaar
ONLINE AFSPRAAK
Nieuw: ons zorgabonnement. Meer informatie
TODO

Einde van een tijdperk

Voor alle gewaardeerde klanten
En dan is het nu toch 2021. Het jaar waarin ik 45 jaar dierenarts hoop te worden. Het jaar ook waarin ik zo langzaamaan met de praktijk op de Achtersloot zal stoppen. Ik ben dit al een tijdje voorzichtig aan het voorbereiden en in de zomermaanden zal het zijn beslag hebben.
Maar geen zorg, voorlopig is het nog niet zo ver en tegen die tijd zal er een zorgvuldige overdracht plaatsvinden. Ik zal velen van jullie ongetwijfeld nog vaak treffen bij een ‘vaste prik’-moment, een consult of operatie.
Ook Maarten van de Wal heeft zich op zijn toekomst beraden. Hij heeft een mooie functie aanvaard bij het LUMC in Leiden. Wij zijn drukdoende goede vervanging voor hem te contracteren.
Ik neem de komende periode uitvoerig de tijd om nog op volle kracht mijn ervaring in te zetten voor alle dieren die zo’n belangrijk deel van mijn leven uitmaken. Want dat ik ze zal missen evenals dit werk hier, dat weet ik nu al.
Hartelijke groet,
Wouter Smole