Phone Icon 030 688 12 81
Bij spoed 24/7 bereikbaar
Nieuw: ons zorgabonnement. Meer informatie
DIERENRUBRIEK-2

Actueel

Geen dag is hetzelfde in onze praktijk. We zijn wel elke dag bezig met dat wat we het leukst vinden: dieren sterk en gezond maken. Het blijft bijzonder om een dier dat ziek of gewond was, weer te zien springen, rennen of vliegen. In deze rubriek vertellen we over ons mooie vak.


De ‘Vakantie Prik’

De ‘Vaste Prik’ elke vierde woensdag van de maand is bij ons al bijna niet meer weg te denken. Nu kan in juni, juli en augustus de ‘Vaste Prik’ worden uitgebreid tot de ‘Vakantie Prik’!

Lees meer

Reptielen Poep

De uitwerpselen van dieren zeggen veel over de gezondheid van een dier, zo ook bij reptielen.

Lees meer

Poes, de blinde kater

Op 1 oktober vorig jaar stond er op de site van Nextdoor onder “Gevonden en verloren” : Een slechtziende, aanhankelijke kat aan komen lopen. Kent iemand het baasje?

Lees meer

To Titer or not to Titer?

Titerbepaling of “titeren” is een manier om te kijken of het lichaam nog voldoende reactie vertoont op een eerder gegeven vaccinatie. Wij krijgen steeds vaker het verzoek om een titerbepaling te doen….

Lees meer

Schildpadjes op school

Op vrijdagmorgen om acht uur, meteen als de praktijk open is, komen 3 pittige meiden van de Fatimaschool met hun begeleider op het spreekuur. Ze hebben de twee schoolschildpadjes bij zich….

Lees meer

Bram plast bloed

… Hij heeft nog meer aan zijn ouderdom te wijten klachten, maar nu plast Bram ineens puur bloed!….

Lees meer
Volgende pagina »