Phone Icon 030 688 12 81
Bij spoed 24/7 bereikbaar
ONLINE AFSPRAAK
Nieuw: ons zorgabonnement. Meer informatie
TODO

Dierenartsenpraktijk Smole gaat stoppen

IJsselstein, 28 april 2021

Lieve mensen,

Al eerder heb ik aangegeven dat ik deze zomer 45 prachtige jaren als dierenarts gewerkt zal hebben. Ook dat daarmee voor mij het moment is gekomen dat Dierenartsenpraktijk Smole zijn deuren gaat sluiten. Van velen heb ik op dit bericht heel persoonlijke en warme reacties ontvangen. Dank daarvoor!

Graag geef ik nu verdere, praktische informatie over de overdracht van de praktijk. Per 1 juni 2021 stoppen de diergeneeskundige werkzaamheden van mij en mijn team op de Achtersloot. Vanaf die dag verwijzen wij ieder met een gerust hart naar een aantal andere Evidensia dierenartsenpraktijken in de regio.

Uiteraard zijn wij tot die tijd nog volledig beschikbaar en kan iedereen als steeds bij Dierenartsenpraktijk Smole terecht. Van groot belang voor mij en het team is wel dat we continuïteit van de zorg voor alle dieren kunnen garanderen.

Het patiëntenbestand zetten wij daarom per 1 juni 2021 door naar zowel Dierenkliniek Batau, als naar Dierenkliniek IJsselstein. Omdat Dierenkliniek Batau en Dierenkliniek IJsselstein de zorg voor uw huisdier graag willen overnemen, krijgt u, als voormalig klant van Dierenartsenpraktijk Smole, op vertoon van de brief die u per mail heeft kunnen ontvangen, 10% korting op het eerste consult.

Als de voorkeur uitgaat naar een andere kliniek, kunnen de patiëntgegevens uiteraard daarnaartoe worden overgezet. In dat geval horen we het graag vóór 15 mei 2021 via info@dapsmole.nl. Wij sturen de patiëntenkaart dan door naar de gewenste kliniek.

Hartelijke groet,

Wouter Smole en het team van Dierenartsenpraktijk Smole

 

Klinieken die dier en eigenaar graag verwelkomen

Dierenkliniek Batau in Nieuwegein

Dierenkliniek IJsselstein in IJsselstein