Phone Icon 030 688 12 81
Bij spoed 24/7 bereikbaar
ONLINE AFSPRAAK
Nieuw: ons zorgabonnement. Meer informatie
TODO

APK voor de Senior Kat

Onze huisdieren worden steeds ouder, net zoals wij mensen. Ook dieren krijgen te maken met ouderdomskwaaltjes. Ouderdom is op zich geen ziekte, maar komt wel vaak met kleine of grotere ongemakken. Het is goed om daar meer aandacht aan te besteden. Oud worden is prima, maar dan wel graag fit en gezond.

Dierenartsenpraktijk Smole begint het nieuwe jaar met de APK voor de senior kat. Boven de 10-12 jaar geldt de kat als senior.

Het is vaak moeilijk te zien als een kat iets mankeert. Veel moeilijker dan bij een hond. Er zijn ongemakken waar de oudere kat last van heeft zonder dat de eigenaar het merkt. Zo heeft bijvoorbeeld meer dan 80% van katten boven de 14 jaar last van artrose.  Een senioren APK bij katten kan tijdig ouderdomsklachten signaleren.

Met een diagnose en een eenvoudige medicatie kan de kwaliteit van leven vaak sterk verbeteren. Dat wens je toch voor je kat.

Dierenartsenpraktijk Smole voert per januari 2021 de Senioren APK Kat in.

De kosten zijn overzichtelijk. € 30,00. Mocht er iets naar voren komen wat om aanvullend onderzoek vraagt dan geldt daarvoor een korting van 15%.